Contacteer ons

 

Betaalbare Luxe voor Uw Kleintje

Ontdek het ultieme comfort voor uw kindje en het gemak voor uzelf met Bebetto kinderwagens. Wat Bebetto echt uniek maakt, is dat al onze enkele kinderwagens standaard komen met geweldige extra's, zonder dat u extra hoeft te betalen.

Het beste deel van onze 2-in-1 kinderwagen met draagmand en zitstuk, is de prijs! Dit alles voor minder dan 1.000 euro! Standaard worden onze kinderwagens geleverd met een luiertas, bekerhouder, regenhoes, muggennetje en boodschappenmandje - alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze wandeling met uw kleintje.

De draagmand biedt een perfecte plek voor uw baby om comfortabel te slapen en kan zelfs gebruikt worden voor toekomstige broertjes of zusjes. Bebetto begrijpt dat kinderen groeien, daarom zijn onze kinderwagens ontworpen om met uw kind mee te groeien, dankzij het zitstuk transformeer je de kinderwagen tot een stevige buggy die aan maximaal gewicht van 22kg kan dragen.

Ontdek de buitengewone kwaliteit van Bebetto kinderwagens en geniet van betaalbare luxe voor uw kleintje. Wees welkom en ervaar het verschil!

www.bebetto.be