Contacteer ons

BEBETTO KINDERWAGENS

Bebetto kinderwagens bieden een unieke combinatie van het allerbeste comfort voor uw kindje en het meest handige gebruiksgemak voor uzelf. Wat Bebetto onderscheidt van andere merken is dat al onze modellen standaard voorzien zijn van talloze praktische extra's, waarvoor u elders extra zou moeten betalen.

Een bijzonder hoogtepunt is de XL draagmand, die een perfecte plek biedt voor uw baby om urenlang ongestoord te dromen. En het mooie is dat deze draagmand ook nog dienst kan doen voor eventuele toekomstige broertjes of zusjes. Maar Bebetto biedt nog meer! Onze kinderwagens zijn ontworpen om met uw kind mee te groeien, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. In een handomdraai transformeert u de kinderwagen tot een stevige buggy.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel bij Baby Blush, gelegen in Wijnegem Shop Eat Enjoy op de eerste verdieping nabij ingang 13. De winkel is zowel bereikbaar met een lift bij ingang 13 als via de trap bij ingang 3. Vanaf heden bieden wij zelfs demonstraties aan, zodat u de Bebetto kinderwagens in actie kunt zien en zelf kunt ervaren waarom ze zo geliefd zijn.

Wees welkom en laat u verrassen door de uitzonderlijke kwaliteit van Bebetto kinderwagens.

www.bebetto.be